Trailere

NantGames anunță lansarea MythWalker – un joc de rol de geolocalizare pentru iOS și Android

Studioul NantGames aduce pe piață MythWalker, primul lor joc mobil, un RPG fantasy de geolocalizare ce va fi disponibil pe dispozitivele iOS și Android. Povestea se desfășoară în Mytherra, o lume paralelă cu Pământul, unde jucătorii sunt recrutați de o entitate misterioasă numită Copilul pentru a investiga atacurile asupra planetei lor. În rolul naratorului, Copilul trimite jucătorii în aventuri mystice pentru a descoperi adevărul despre atacatori și pentru a conduce eroii Mytherra în apărarea lumii lor.

O versiune beta închisă este deja disponibilă în Australia, iar alte regiuni vor fi adăugate în cursul anului 2024. Jucătorii pot încerca diferite funcționalități de joc, inclusiv alegerea dintre trei specii de eroi și trei clase de joc. În plus, peste 60 de inamici în diferite locații oferă o varietate bogată de experiențe de luptă.

Jucătorii vor avea oportunitatea de a colecta materiale folosind minijocurile de minerit și tăierea lemnului, care pot fi apoi utilizate sau vândute în orașul natal Hyport. Atelierele locale, cum ar fi Stanna’s Forge, permit crearea și îmbunătățirea armelor și armurilor, adăugând un element de crafting la joc.

Mike Madden, producător executiv la NantGames, declară: „Echipa noastră mică și pasionată a lucrat la acest joc de aproape patru ani și este foarte interesant să împărtășim în sfârșit MythWalker lumii. Există o oportunitate de a inova în spațiul de joc de localizare geografică și ne angajăm pe deplin să oferim jucătorilor o experiență semnificativă prin jocuri și prin explorarea lumii în care trăim.”

Testele beta ulterioare vor aduce funcționalități suplimentare, inclusiv aspecte sociale, moduri multiplayer și cooperativ, misiuni de poveste, personaje noi, și multe altele, consolidând angajamentul NantGames de a oferi o experiență captivantă și distractivă jucătorilor. Jucătorii interesati se pot înscrie pentru versiunea beta pe MythWalker.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *