Lansări

Mutant Football League 2 s-a lansat pe Steam în acces anticipat

Antrenamentul de primăvară din infern s-a încheiat, iar mutanții sunt gata să-și pună picioarele pe teren când Mutant Football League 2 va fi lansat pe Steam în acces anticipat pe 31 mai 2024 la ora 9:00 CST, la prețul de 24,99 USD.

„Am decis să aducem mai întâi MFL 2 în Steam Early Access,” a comentat Michael Mendheim, creatorul seriei Mutant Football League. „Deoarece Mutant Football League a fost întotdeauna un proiect de colaborare între noi, dezvoltatori și comunitatea MFL. Accesul anticipat oferă cea mai bună platformă pentru a da forma viziunii noastre asupra jocului și pentru a asigura o experiență de joc distractivă și de calitate pentru baza noastră de fani.”

Creaturile grotesc fantastice prind viață într-un mod impresionant, oferind o experiență captivantă pentru monștrii plini de sânge și mutanți. Această revizuire vizuală totală aduce modele de monștri noi și unice, iluminând fiecare detaliu și trăsătură a lor în toată gloria lor întunecată. Pe măsură ce progresezi și treci de nivel, vei debloca armuri noi, echipamente sinistre și multe altele, permițându-ți să personalizezi echipa într-un stil care să reflecte potențialul ei de a deveni campioni MFL.

MFL 2 debutează în acces anticipat cu multiplayer online pentru doi jucători, 16 echipe – printre care Karcass City Creeps și Killadelphia Evils – și peste o duzină de terenuri pregătite să-ți întâmpine echipa într-o luptă fără milă. Uită de iarbă tunsă și terenuri ordonate. Acești răufăcători îți așteaptă echipa într-un câmp de luptă plin de capcane Tesla, rechini și ferăstraie, punctând momentele cheie cu explozii de sânge care șiroiesc în stânga și în dreapta.

Dar nu te afli acolo doar pentru spectacol. Ești acolo pentru a câștiga, indiferent cât de dureroase sunt sacrificiile necesare. Construiește-ți echipa, semnează mutanți, antrenează-i și propulsează-i spre vârf în modul Sezon. Extinde-ți arsenalul de strategii și construiește o echipă imposibil de învins.

Mutant Football League 2 este încă în lucru, așa că așteaptă-te la și mai multe funcții terifiante care să te facă să aștepți cu sufletul la gură până la lansarea completă în T4, 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *