Știri

MultiVersus îl anunță pe Jason Voorhees, aducând un omagiu lui Vineri 13

MultiVersus se lansează săptămâna viitoare, iar Player First Games continuă să dezvăluie noi informații palpitante. Cel mai recent trailer confirmă includerea lui Jason Voorhees ca personaj jucabil. Emblematicul răufăcător din filmele de groază a primit un trailer dedicat pentru a-și prezenta mișcările, aducând un omagiu iconicului Vineri, 13. Urmărește trailerul mai jos.

Jason Voorhees, cunoscut pentru teroarea pe care o răspândește în filmele sale, este un Tank în MultiVersus, echipat cu o macetă uriașă și un topor. El schimbă mobilitatea pentru putere brută și mișcări înspăimântătoare. Indiferent dacă pliază un pat ca atac anti-aer sau smulge adversarii într-un sac de dormit pentru a-i arunca de pe margine, Jason aduce un stil de luptă brutal și nemilos. În plus, pe lângă aspectul său clasic, jucătorii pot alege și look-ul său din Jason X.

MultiVersus se lansează pe 28 mai pentru Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC. Jason este deblocat imediat pentru cei care achiziționează Battle Pass-ul premium pentru sezonul 1, disponibil gratuit pentru jucătorii care au participat la beta deschisă. Rămâneți pe fază pentru defalcări mai detaliate ale mișcărilor sale în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *