Știri

MultiVersus dezvăluie un nou personaj înainte de lansare: Banana Guard

MultiVersus continuă să surprindă și să încânte jucătorii pe măsură ce se apropie de lansarea completă. Recent, a fost anunțat că Banana Guard, din popularul serial Adventure Time, se va alătura distribuției de personaje jucabile. Vocea personajului va fi interpretată de Austen Moret, cunoscut și pentru rolurile sale în Unicorn Overlord, Mobile Legends Bang Bang și WWE 2K24.

Dezvăluirea Banana Guard vine într-un trailer captivant, care prezintă acest nou personaj din clasa Bruiser. Trailerul îl arată pe Banana Guard folosind o suliță și o ganteră pentru a-și întări atacurile, pregătindu-se pentru lupte alături de Finn the Human și Jake the Dog, celelalte personaje din Adventure Time prezente în joc. Trailerul sugerează și potențiale interacțiuni între mai mulți Banana Guards, ceea ce adaugă o dinamică interesantă jocului.

Lansarea completă a MultiVersus este programată pentru 28 mai 2024, iar entuziasmul pentru joc este în creștere. Înainte de anunțul Banana Guard, dezvoltatorii au dezvăluit că Joker va fi, de asemenea, adăugat în joc, cu Mark Hamill revenind pentru a da voce Clown Prince of Crime. Cu promisiuni de noi personaje și actualizări interesante în zilele următoare, jucătorii sunt nerăbdători să vadă ce alte surprize îi așteaptă, inclusiv posibila adăugare a Fetelor Powerpuff.

MultiVersus a captat atenția jucătorilor încă de la anunțul său din 2021, promițând o experiență asemănătoare cu Super Smash Bros., dar cu personaje din universul Warner Bros., precum Looney Tunes și Steven Universe. După o perioadă de beta între 2022 și 2023, jocul a intrat offline pentru a pregăti lansarea completă.

Cu fiecare nouă adăugare și actualizare, MultiVersus își consolidează locul ca un joc de luptă pe platformă 2D plin de acțiune și diversitate, promițând o experiență unică pentru toți fanii genului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *