Știri

Muhammed Ali se alătură lumii WWE în WWE 2K24

Muhammed Ali, cunoscut drept cel mai mare boxer la categoria grea din toate timpurile, pregătește o apariție surpriză în lumea WWE prin intermediul jocului WWE 2K24. Acest anunț a stârnit entuziasm printre fanii atât ai wrestlingului, cât și ai boxului, având în vedere istoria sa legendară și legătura sa anterioară cu WWE.

Într-un trailer recent pentru WWE 2K24, care urmează să fie lansat pe 8 martie, Muhammed Ali a fost prezentat într-o scenă în care sărea într-un ring Smackdown și făcea shadowboxing. Această apariție sugerează că jucătorii vor putea să îl controleze pe Ali în joc, deschizând noi posibilități și scenarii captivante.

Ali nu este străin de lumea WWE, având în vedere apariția sa ca arbitru invitat la prima Wrestlemania din 1985. Întrebarea care se pune acum este dacă această apariție va fi replicată în modul Showcase al WWE 2K24, unde jucătorii pot relua momente memorabile din istoria wrestlingului.

Cu o listă impresionantă de peste 200 de superstaruri actuale și foști, inclusiv nume ca Roman Reigns, Andre the Giant, și Hulk Hogan, WWE 2K24 promite să ofere o experiență captivantă fanilor. Mai mult, jucătorii vor avea libertatea de a crea evenimente personalizate în modul Univers, adăugând un element de personalizare și creativitate.

Astfel, pentru fanii wrestlingului și ai lui Muhammed Ali, WWE 2K24 aduce oportunitatea unică de a trăi și de a recrea momente epice din istoria sportului, inclusiv posibilitatea de a-l vedea pe Ali triumfând în diverse competiții și evenimente iconice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *