Știri

MudRunner VR a fost anunțat pentru Meta Quest 2, 3 și Pro

Fanii seriei MudRunner vor avea o nouă modalitate captivantă de a experimenta simularea off-road, de data aceasta în realitate virtuală. Sabre Interactive a anunțat MudRunner VR, aducând atmosfera captivantă a jocului de teren în cockpitul căștilor Meta Quest.

Această nouă adiție va permite jucătorilor să se bucure de experiența captivantă a condusului în terenuri accidentate și variate, folosind opt vehicule de teren într-o varietate de peisaje expansiv. De la trolii la alte instrumente utile, jucătorii vor putea să navigheze prin provocările terenului cu o mai mare imersiune și realism.

MudRunner VR este în dezvoltare pentru Meta Quest 2, Meta Quest 3 și Meta Quest Pro, aducând astfel experiența VR pe mai multe platforme. În timp ce o dată de lansare încă nu a fost anunțată, jucătorii pot să-și adauge deja jocul pe lista de dorințe din magazinul Meta.

Pentru cei pasionați de aventura off-road și dornici să experimenteze o nouă dimensiune a jocului lor preferat, MudRunner VR promite să ofere o experiență captivantă și palpitantă, aducând terenurile dificile și provocările extreme chiar în fața ochilor jucătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *