Știri

MSI tachinhează cu o consolă concurentă pentru Steam Deck, dezvăluind detalii la CES 2024

Cu Consumer Electronics Show 2024 în apropiere, MSI își pregătește intrarea pe piața PC-urilor portabile de gaming, intenționând să concureze cu Steam Deck de la Valve. Compania a lansat un videoclip teaser pe Instagram, oferind o privire scurtă asupra potențialei sale oferte în domeniul PC-urilor de gaming portabile.

Deși videoclipul nu oferă detalii specifice, se observă două stick-uri analogice de fiecare parte a dispozitivului și câteva orificii de răcire. În finalul videoclipului, este prezentată sigla MSI pe dispozitiv, iar spectatorii sunt îndemnați să aștepte mai multe informații la CES 2024.

Aceasta marchează implicarea MSI pe o piață deja marcată de concurență, cu Valve lansând recent o actualizare pentru Steam Deck, inclusiv îmbunătățiri minore și un afișaj OLED îmbunătățit. Alți jucători importanți, cum ar fi Asus și Lenovo, au intrat deja în acest sector în creștere, aducând variante precum ROG Ally și Legion Go.

Deși detalii concrete rămân neconfirmate, entuziaștii așteaptă cu nerăbdare dezvăluirea completă a propunerii MSI la CES 2024 și cum aceasta va face față competiției din ce în ce mai intense din domeniul PC-urilor portabile de gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *