Hardware

MSI Claw se lansează pe 12 martie

MSI a anunțat oficial data de lansare pentru inițiativa sa în domeniul PC-urilor de gaming portabile, MSI Claw. Așteptat să fie un jucător important pe piața gaming-ului mobil, MSI Claw va fi disponibil pentru achiziționare începând cu data de 12 martie.

Inițial programată pentru lansare pe 8 martie, disponibilitatea sistemului va fi gestionată printr-un proces eșalonat, cu livrări inițiale de la magazinul MSI începând cu data de 12 martie, urmat de retailerii terți care vor începe să ofere produsul pe 15 martie.

MSI Claw reprezintă un nou pas pentru companiile de hardware de gaming în domeniul computerelor portabile pentru jocuri. Într-un peisaj dominat de companii precum Lenovo și Asus, MSI aduce o abordare distinctă, alegând să utilizeze Windows 11 ca sistem de operare preferat și cipuri Intel Core Ultra, în locul cipurilor AMD folosite de alți competitori.

Anunțate inițial în cadrul CES 2024 în ianuarie, specificațiile complete ale MSI Claw au stârnit interesul comunității de gaming. Sistemul va fi echipat cu 16 GB de RAM LPDDR5 cu dublu canal, un ecran de 7 inch 1080p cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și grafică alimentată de Intel Arc. De asemenea, interfața de utilizare va fi gestionată de MSI Center M, iar prezența MSI App Player va permite suportul pentru jocurile Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *