Știri

MOUZ ia acasă titlul ESL Pro League sezonul 18

MOUZ, echipa cunoscută pentru având una dintre cele mai tinere liste profesioniste de la Counter-Strike, a câștigat marea finală a sezonului 18 al ESL Pro League cu un scor perfect de 3-0 împotriva echipei NAVI. Această victorie impresionantă i-a adus titlul învingătorilor, eliminând echipa de veterani cu scorurile de 16-10 pe Inferno, 16-9 pe Overpass și, în final, 19-15 pe o prelungire dus-întors pe harta Mirage.

Prestația notabilă a tânărului lider al echipei MOUZ, Kamil „siuhy” Szkaradek, a fost unul dintre punctele cheie ale acestui triumf. Acesta a condus echipa cu un stil agresiv de joc și a avut un rol crucial în obținerea acestui titlu. Jimi „Jimpphat” Salo, un jucător în vârstă de 17 ani, a fost de asemenea remarcabil în seria finală, cu o evaluare de 1,25 HLTV în meciul decisiv. Performanța sa impresionantă și uciderile sale în runde critice l-au adus în prim-plan, câștigându-i titlul de MVP DHL pentru sezon.

Cu această victorie, MOUZ își consolidează poziția în clasamentul echipelor profesioniste de Counter-Strike, iar performanța lor impresionantă în cadrul turneului ESL Pro League le-a adus recunoaștere și respect în comunitatea CS:GO. Au reușit să învingă echipe puternice precum FURIA, FaZe Clan, G2 și ENCE în drumul lor spre titlu.

Pentru NAVI, deși au pierdut finala, există aspecte pozitive de luat în considerare din performanța lor în acest sezon. Ei au reușit să domine competiția până la confruntarea cu MOUZ și au demonstrat că pot concura la cel mai înalt nivel în lumea CS:GO.

Următorul turneu profesionist de Counter-Strike este BLAST Fall Showdown, care va aduce în continuare competiții palpitante în cadrul jocului Counter-Strike: Global Offensive. Mai târziu în luna aceasta, la IEM Sydney, se va face tranziția la noua versiune a jocului, CS2.

1 Comment

Comments are closed.