Trailere

MotoGP 24 se va lansa pe 2 mai pentru console și PC

Milestone, cel mai recent simulator de curse cu motociclete, adaugă Piața Pilotilor, Stewards, o nouă dificultate Adaptivă, Campionate LiveGP și multe altele.

Milestone, celebrul dezvoltator al seriei de jocuri MotoGP, anunță lansarea noului lor titlu, MotoGP 24, pe 2 mai. Jocul va fi disponibil pentru PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Urmăriți trailerul anunțului mai jos.

Noul titlu aduce cu sine introducerea Piaței Pilotilor și a Stewards. Prima oferă “posibilități nesfârșite” pentru piloți să treacă la alte echipe, rezultând într-un nou roster în fiecare sezon. De asemenea, rețelele de socializare joacă un rol, deoarece Like-urile și răspunsurile pot duce la zvonuri despre transferurile potențiale.

În ceea ce privește Stewards, aceștia monitorizează cursele și sesiunile. În funcție de performanța jucătorilor (și a AI-ului), aceștia pot primi avertizări, penalități de tur lung, penalități de timp etc. Aceste două adiții vin alături de “cel mai dinamic mod carieră” din serie și o nouă dificultate Adaptivă, care ajustează performanța adversarilor în funcție de cât de bine te descurci.

Alte caracteristici includ Campionate LiveGP pentru multiplayer, un nou sistem de tuning electronic și editori pentru căști, numere de curse și stickere. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii înainte de lansarea jocului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *