Lansări

MotoGP 24 a fost lansat, revoluționând experiența motociclismului virtual

Milestone și MotoGP™ sunt încântați să anunțe lansarea MotoGP™24. Disponibil acum pentru PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™ și Steam, acesta reprezintă cel mai nou capitol al jocului video oficial MotoGP™.

MotoGP™24 introduce o caracteristică revoluționară pentru prima dată în istoria francizei: Piața Riders. Această nouă adăugire permite jucătorilor să schimbe echipele între clase, aducând astfel noi provocări și experiențe unice în fiecare sezon. De asemenea, MotoGP™24 prezintă MotoGP™ Stewards, care supraveghează conformitatea cu regulile și impun sancțiuni adecvate pentru acțiunile necorespunzătoare pe pistă.

În plus, MotoGP™24 integrează un sistem de dificultate adaptivă, oferind o experiență personalizată pentru fiecare jucător, de la începători la experți. Inteligența artificială a fost îmbunătățită pentru a reproduce comportamentul realist al concurenților, iar fizica jocului a fost revizuită pentru a oferi o experiență mai realistă și mai controlată.

În ceea ce privește modul multiplayer, MotoGP™24 aduce LiveGP Championships, un nou mod multiplayer pentru jucătorii competitivi, și suport pentru joc încrucișat, permițând fanilor să se provoace reciproc indiferent de platforma sau consola folosită.

Cu toate pistele și piloții oficiale din sezonul 2024 pentru categoriile MotoGP™, Moto2™ și Moto3™, precum și Campionatul Mondial FIM Enel MotoE™, MotoGP™24 promite să ofere cea mai autentică experiență de motociclism virtual până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *