Lansări

Monster Jam Showdown se lansează pentru PC, PlayStation, Xbox și Switch pe 29 august

Milestone a anunțat lansarea noului său titlu de curse, Monster Jam Showdown, care va fi disponibil pe 29 august pentru PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch. Cei care precomandă jocul vor beneficia de acces anticipat, începând cu 26 august.

Monster Jam Showdown promite să aducă o experiență îmbunătățită pentru fanii curselor de camioane monstru, oferind o varietate de moduri de joc și niveluri noi. Jucătorii vor putea experimenta moduri precum Freestyle și curse off-road, fiecare aducând propriile provocări și oportunități de a efectua cascadorii spectaculoase, precum biciclete, roți și gogoși.

Modul de carieră, intitulat Showdown Tour, este descris ca fiind „neliniar”, permițând jucătorilor să aleagă liber evenimentele la care doresc să participe. Aceste evenimente se desfășoară în diverse biomuri, inspirate de locații reale precum Valea Morții, Colorado și Alaska, oferind o varietate de peisaje și medii tematice.

Pe lângă provocările single-player, Monster Jam Showdown include și opțiuni multiplayer, cu un mod de ecran divizat pentru jocul local și suport pentru multiplayer online, asigurându-se că jucătorii pot concura împotriva prietenilor sau altor entuziaști de curse de camioane monstru de pretutindeni.

Monster Jam Showdown promite să fie o continuare captivantă a francizei, aducând noutăți și îmbunătățiri care vor entuziasma atât fanii vechi, cât și noii jucători.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *