Trailere

Mobius Machine va veni pe PC, PS5 și Xbox Series X|S în martie 2024

The Mobius Machine, twin stick Metroidvania de la Madruga Works, va fi lansat pe PC, PS5 și Xbox Series X|S pe 1 martie 2024.

The Mobius Machine este un joc clasic de aventură 2D cu imagini 3D detaliate. În acest joc, vei explora o lume interconectată deschisă, plină de forme de viață extraterestre brutale și mașini care funcționează defectuos. Vei trece prin facilități abandonate și medii periculoase, atât la suprafață, cât și în adâncurile unei lumi vaste.

Explorează Perfect:
Ai libertatea de a alege-ți propria cale și de a explora această lume deschisă complexă în felul tău. Traversarea zonelor este fluidă, fără ecrane de încărcare între ele.

Luptă:
Te vei confrunta cu o serie de adversari periculoși, inclusiv fauna locală, coloniști infectați și mașini abandonate care cândva funcționau în facilități.

Trage Oriunde:
Jocul este conceput pentru a fi jucat atât cu Gamepad, cât și cu mouse și tastatură. Poți alerga, sari și trage în orice direcție folosind un sistem de control strâns. Ai întotdeauna două arme echipate și le poți folosi după necesitate.

Evoluează:
Pe parcurs, vei obține echipament care te va face mai mobil și vei debloca noi zone. Vezi cum poți urca pe pereți, fugi, scufunda sub apă, aluneca prin aer și evolua modul în care interacționezi cu lumea.

Îmbunătățește-ți Arsenalul:
Colectează planuri și creează noi arme și upgrade-uri pentru a deveni un luptător mai eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *