Trailere

MLB The Show 24 a fost anunțat pentru PlayStation, Xbox și Nintendo Switch și se va lansa pe 19 martie

SIE San Diego Studio și Sony Interactive Entertainment au dezvăluit cel mai recent joc din seria MLB The Show, intitulat corect MLB The Show 24. Lansarea este programată pentru 19 martie și va fi disponibilă pe PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch. De asemenea, jocul va fi lansat pe Xbox Game Pass în prima zi.

Jucătorul de baseball Vladimir Guerrero Jr. de la Toronto Blue Jays va fi prezentat pe coperta jocului. MLB The Show 24 va avea o ediție standard și o ediție de colecție, aceasta din urmă urmând să fie dezvăluită pe 6 februarie.

Jocul va oferi moduri clasice precum Road to the Show, unde jucătorii pot experimenta ascensiunea lor în lumea baseballului, începând de la nivelurile de bază până în ligile majore. Modul Storylines aduce în prim-plan momente cheie din istoria baseballului, oferind o experiență captivantă pentru fanii sportului.

Cu lansarea pe mai multe platforme, MLB The Show 24 va include multiplayer multiplatformă pentru modurile competitive și cooperative. Jucătorii vor putea gestiona și conduce echipele lor în modul de franciză și să-și construiască cariere în lumea baseballului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *