Știri

Mixtape a fost anunțat de dezvoltatorul The Artful Escape pentru Xbox Series X/S și PC

Faimosul studio Beethoven and Dinosaur, cunoscut pentru lucrări precum The Artful Escape, a dezvăluit următorul său proiect captivant – “Mixtape”. Publicat de Annapurna Interactive, acest titlu de aventură promițător urmează să fie lansat în 2025 pentru Xbox Series X/S și PC, fiind inclus și în Game Pass la momentul lansării. Primiți o primă privire asupra jocului în trailerul de mai jos.

Povestea din “Mixtape” se învârte în jurul a trei adolescenți, aflați la finalul liceului, care traversează o călătorie nostalgică prin amintirile lor. Aceștia retraiesc momente cheie din viața lor, călătorind către o petrecere finală, într-un playlist bine orchestrat. Fiecare amintire aduce în prim-plan experiențe precum primele sărutări, aventuri cu skateboard-ul și multe altele, toate într-o atmosferă de vis.

Coloana sonoră bogată, care include piese de la artiști precum Iggy Pop, Joy Division și The Smashing Pumpkins, adaugă un element distinctiv, inspirat de filmele de maturitate. “Mixtape” promite să surprindă esența adolescenței, cu toate bucuriile și provocările sale, oferind jucătorilor o experiență autentică și emoționantă.

Așteptați-vă la o incursiune în universul “Mixtape”, care explorează în mod profund transformarea, creșterea și trecerea la următorul capitol al vieții adolescenților.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *