Știri

Mirthwood anunță lansarea trailerului pentru Farming Fest și depășește 100.000 de adăugări în wishlist

Bad Ridge Games a captat atenția comunității de jocuri cu un anunț entuziast: Mirthwood, RPG-ul medieval și aventura de simulare a vieții, și-a prezentat noul trailer la Steam Farming Fest. Prin intermediul acestui trailer, jucătorii au avut ocazia să exploreze sistemele complexe de agricultură și construcție a gospodăriei din acest titlu captivant.

În universul Mirthwood, agricultura devine mai mult decât o simplă activitate; este o artă complexă, care implică cultivarea unei game variate de culturi, creșterea animalelor și producția de bunuri artizanale. Construcția gospodăriei este la fel de importantă, iar jucătorii au libertatea de a-și modela mediul în funcție de viziunea lor, utilizând moduri de construcție versatile.

Ceea ce aduce o notă distinctivă este integrarea animalelor de companie în experiența de joc. Acestea nu sunt doar pentru decor, ci pot deveni însoțitori loiali, participând la bătălii și aventuri și chiar angajându-se în activități precum șoimăria.

Mirthwood promite o experiență captivantă, cu o lume vastă și bogată, în care fiecare zi aduce noi oportunități și aventuri. Jucătorii pot explora terenuri misterioase, își pot îmbunătăți abilitățile prin acțiunile lor și pot modela evenimentele într-o lume complet simulată.

Inspirat de titluri precum Fable, Stardew Valley, Rimworld și The Sims, Mirthwood oferă o combinație unică de elemente RPG și simulare a vieții, invitând jucătorii să-și urmeze propriile vise și aspirații într-un tărâm plin de aventură și mister.

Încheiind, Mirthwood este programat să fie lansat în vara anului curent pe PC, iar fanii entuziaști își pot adăuga deja jocul în lista de dorințe de pe platforma Steam. Odată cu dezvăluirea acestui trailer, adepții genului RPG sunt așteptați să înceapă o călătorie memorabilă în lumea fermecată a lui Mirthwood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *