Trailere

MINTROCKET debutează cu demo-ul pentru Wakerunners la Steam Next Fest

Cu ocazia participării la Steam Next Fest, MINTROCKET a lansat cu mândrie demo-ul anticipat pentru viitorul lor joc de luptă pe echipe, Wakerunners. Demo-ul va fi disponibil până la încheierea festivalului pe 12 februarie. În plus, dezvoltatorul coreean a dezvăluit primul trailer al jocului, evidențiind acțiunea rapidă din arenele SF și abilitățile variate ale personajelor.

Wakerunners este un joc de acțiune 4v4 și 5v5 plasat într-un viitor distopic științifico-fantastic, unde un Pământ devastat devine scena luptelor între facțiunile supraviețuitoare. Spre deosebire de genul MOBA, Wakerunners pune accent pe lupta de aproape, concentrându-se pe reflexele jucătorilor și pe controlul mecanicii de accelerare și decelerare, în timp ce combatanții alunecă pe arenele de luptă la viteze mari, explică ChaeHyun Lim, Directorul de joc al Wakerunners.

Demo-ul oferă cinci moduri de joc diferite și șapte personaje unice, precum Team Deathmatch, Raider, Control Conquest, Command Siege și Escort. Fiecare personaj are abilități, personalități și stiluri de luptă distinctive. Jucătorii pot schimba personajele în timpul bătăliei, adăugând un element strategic la joc.

Echipa de dezvoltare a Wakerunners din cadrul MINTROCKET subliniază diversitatea lor și libertatea de a explora proiecte pasionante. Demo-ul este disponibil până pe 12 februarie, iar cei interesați pot urmări jocul pe Steam, Twitter și pot intra în comunitatea Discord.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *