Lansări

Minicology: o aventură interstelară într-un mini-vers de planete minuscule

O nouă aventură spațială captivantă te așteaptă să explorezi în Minicology, un joc de supraviețuire 2D în lume deschisă, disponibil acum pe Steam. Înfruntă provocările unui mini-vers interstelar și folosește-ți abilitățile de artizanat, luptă și automatizare pentru a supraviețui și a prospera.

De la Iceberg Interactive și dezvoltatorul solo Isaac Denner, Minicology îți oferă o călătorie interstelară palpitantă prin mini-versetul plin de planete minuscule. Scopul tău este să explorezi, să supraviețuiești, să crești, să automatizezi și să lupți în această lume captivantă.

Construiește baze, apără-te împotriva invadatorilor, terraformează lumi și folosește-te de fabrici de ingineri pentru a crește și a mina automat. Minicology încurajează soluții creative pentru orice provocare, de la cultivarea plantelor până la lupta împotriva dușmanilor!

Descoperă o varietate de funcționalități și mecanici interesante în Minicology:

Mecanici de construcție și terraformare în stil nisip, permițându-ți să-ți personalizezi planeta în felul tău.
Supraviețuiește prin vânătoare, agricultură sau o combinație a celor două, având grijă să nu vânezi specii pe cale de dispariție.
Automatizează-ți baza pentru a eficientiza procesele, transferând articolele prin conducte și sintetizând materiale noi.
Explorează un univers procedural masiv, cu zeci de evenimente și obiective unice, inclusiv bătălii provocatoare cu șefi.
Creați accesorii, armuri și arme pentru a-ți consolida baza și pentru a te pregăti pentru provocări viitoare.
Experimentează un ciclu zi/noapte imersiv, cu evenimente unice legate de fiecare perioadă.
Nu pierde această oportunitate de a te aventura într-o lume fascinantă de supraviețuire interstelară. Descarcă Minicology acum și începe-ți călătoria în acest mini-vers captivant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *