Știri

Minecraft oferă articole gratuite pentru cea de-a 15-a aniversare a jocului

Minecraft va oferi jucătorilor articole gratuite în a doua jumătate a lunii mai, pentru a marca cea de-a 15-a aniversare a jocului. Experiența populară sandbox a Mojang Studios va primi o actualizare majoră care va introduce o serie de conținut nou.

Jucătorii Minecraft se pot conecta în perioada 15-29 mai pentru recompense zilnice pentru sărbătorirea celei de-a 15-a aniversări a jocului. Următoarea actualizare 1.21, Tricky Trials, va introduce noi blocuri, mafiote și structuri subterane în joc.

Ca parte a sărbătoririi celei de-a 15-a aniversare a lui Minecraft, jucătorii se pot conecta în fiecare zi între 15 mai și 29 mai pentru a revendica un articol gratuit de Creator de personaje. Character Creator este sistemul de personalizare Minecraft care oferă jucătorilor posibilitatea de a-și modifica skin-urile cu articole cosmetice gratuite și plătite. Fiecare dintre cele 15 recompense prezentate în evenimentul aniversar va reprezenta un an diferit în istoria Minecraft.

Următoarea actualizare 1.21 pentru Minecraft, Tricky Trials, este de așteptat să sosească la jumătatea anului 2024. Pe lângă implementarea unei liste lungi de modificări ale lucrurilor care sunt deja în joc, această versiune va introduce mai multe blocuri noi, cum ar fi Crafter, un instrument alimentat de Redstone care poate fi configurat pentru a crea automat articole. Tricky Trials va adăuga, de asemenea, structuri subterane generate procedural numite Trial Chambers la Minecraft, care vor conține noi blocuri legate de cupru și vor oferi jucătorilor noi zone ostile de explorat în timpul jocului.

Această actualizare axată pe luptă include două noi tipuri de mafiote Minecraft, Bogged și Breeze. Bogged este o variantă de schelet acoperită cu mușchi și ciuperci care trage săgeți otrăvitoare și se încredințează în mod natural fie în mlaștini, fie în mlaștini de mangrove. Briza vicleană și ostilă se comportă ca o versiune orientată spre vânt a mafiei Blaze din Minecraft, care apare doar în camerele de judecată. Brizele pot devia toate formele de proiectile, ceea ce îi forțează pe jucători să se angajeze în luptă corp la distanță, evitând în același timp atacul exploziv al mafiei Încărcare de vânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *