Știri

Millennia primește o dată de lansare în martie – confruntarea cu Sid Meier Civilization se apropie

Paradox Interactive a anunțat că jocul lor Millennia, dezvoltat de C-Prompt Games și similar cu Civilization, își va lansa versiunea completă pe 26 martie. Acest joc promite o călătorie prin 10.000 de ani de istorie, folosind un sistem de joc bazat pe hexagon și oferind o varietate de epoci și crize.

Cu data lansării confirmată, jucătorii pot achiziționa acum jocul în avans. Ediția standard a lui Millennia este disponibilă pentru 40 USD (35 GBP) pe Steam, în timp ce versiunea premium de lux se vinde la 60 USD (50 GBP). Ambele ediții includ coloana sonoră și jocul de bază, iar ediția premium oferă, de asemenea, acces la câteva produse cosmetice și la primele două DLC-uri ale jocului: Ancient Worlds și Atomic Ambitions, programate pentru lansare în trimestrul al treilea și al patrulea al acestui an.

DLC-ul Atomic Ambitions promite adăugarea unor elemente tematice nucleare și pericole asociate, inclusiv modalități de a transforma planeta într-un deșert radioactiv. În schimb, Ancient Worlds va oferi o experiență de joc nouă, începând ca o civilizație nomadă și explorând primele etape ale umanității.

Cu sprijinul Paradox, Millennia intră în competiția acerbă a jocurilor de strategie, oferind o alternativă intrigantă la seria Civilization. Deși jocurile similare au încercat să concureze cu Civilization în trecut, puține au reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor. Cu toate acestea, cu experiența Paradox în domeniul strategiilor complexe, Millennia are șansa de a deveni un rival de temut pentru Sid Meier și seria sa iconică.

Cu toate acestea, în ciuda similarităților evidente cu Civilization, Millennia promite să aducă suficiente inovații și profunzime sistemică pentru a se distinge de concurență. Cu o varietate de epoci și mecanici de joc complexe, acesta ar putea fi exact ceea ce fanii jocurilor de strategie caută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *