Știri

Microsoft vizează să crească Blizzard după achiziție

După achiziția oficială a Activision Blizzard de către Microsoft, compania Xbox are în plan să valorifice bogatul catalog al francizelor Blizzard, cum ar fi Warcraft, StarCraft, Overwatch și Diablo. CEO-ul Microsoft Gaming, Phil Spencer, a subliniat importanța influenței Blizzard în industrie și a promis să încurajeze inovația și experiențele definitorii de industrie sub noua conducere.

Spencer a menționat că Blizzard are o moștenire durabilă și dezvoltă jocuri cu grijă și meșteșugire rar întâlnite în industrie. Sub umbrela Xbox, Microsoft intenționează să cultive ceea ce a făcut Blizzard unic, oferind noi oportunități pentru inovație și colaborare. El a subliniat angajamentul Xbox de a aduce mai multe jocuri de calitate pentru un număr mai mare de jucători și în mai multe regiuni.

Cu anunțuri majore făcute la BlizzCon, cum ar fi Diablo 4: Vessel of Hatred, noul conținut pentru Overwatch 2, expansiuni viitoare pentru World of Warcraft și dezvoltarea unui nou IP numit Odyssey, Blizzard și Microsoft par să aibă planuri ambițioase pentru viitorul jocurilor în universurile Blizzard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *