Știri

Microsoft revine la Gamescom cu o forță uriașă: Avowed, Diablo 4 și multe altele

Microsoft se pregătește pentru o prezență de neuitat la Gamescom 2024, anunțând nu doar participarea sa, ci și cel mai mare stand din istoria companiei la eveniment. Cu o gamă impresionantă de titluri Xbox confirmate, spectacolul promite a fi o atracție majoră pentru fanii jocurilor video.

Ce ne rezervă standul Xbox:

Avowed: RPG-ul de acțiune fantasy așteptat cu nerăbdare de la Obsidian Entertainment va fi prezentat cu siguranță la Gamescom, oferind o oportunitate excelentă de a afla mai multe despre joc și despre posibila sa dată de lansare în 2024.
Ara: History Untold: Un alt RPG de acțiune captivant, Ara: History Untold, va fi prezentat la standul Xbox, oferind o privire asupra lumii sale bogate și a luptelor sale captivante.
Towerborne: Jucătorii se pot bucura de o demonstrație practică a jocului de strategie Towerborne, care combină elemente de roguelike cu construcția de punți și lupte dinamice.
Diablo 4: Vessel of Hatred: Fanii Diablo se pot bucura de o nouă expansiune a jocului de acțiune RPG de la Blizzard Entertainment, Diablo 4: Vessel of Hatred, care va fi prezentată la standul Xbox.
World of Warcraft: The War Within: O altă expansiune epică așteaptă jucătorii World of Warcraft, The War Within, care va fi detaliată la Gamescom de către Blizzard Entertainment.
Age of Mythology: Retold: Remasterizarea strategiei clasice în timp real, Age of Mythology: Retold, va fi prezentată la standul Xbox, oferind o privire asupra gameplay-ului său actualizat și a vizualurilor îmbunătățite.
Actualizări pentru The Elder Scrolls Online și Fallout 76: Fanii se pot bucura de cele mai recente noutăți și conținut adăugat pentru MMORPG-urile populare The Elder Scrolls Online și Fallout 76.

Pe lângă jocurile enumerate mai sus, este posibil să vedem și alte surprize și anunțuri de la Microsoft în timpul evenimentului. Cu o gamă atât de diversă de titluri și dezvoltatori implicați, prezența Xbox la Gamescom 2024 promite a fi una de neuitat pentru fanii jocurilor video de toate genurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *