Știri

Microsoft dezvăluie tombolele pentru consolele Xbox Series X în ediție limitată Senua’s Saga: Hellblade 2

Microsoft sărbătorește lansarea mult așteptatului Senua’s Saga: Hellblade 2 cu o ediție limitată a consolei Xbox Series X, personalizată în mod special pentru acest eveniment. Această ediție specială nu este disponibilă pentru achiziționare, ci poate fi obținută exclusiv printr-un concurs de loterie organizat pe platforma de socializare Xbox X (fostul Twitter).

Pentru a participa la tombolă și a avea șansa de a câștiga această consolă unică, utilizatorii trebuie să retwitteze anunțul oficial al Xbox cu hashtag-ul #HellbladeIIXboxSweepstakes. Concursul este deschis până pe 17 iunie, oferind fanilor Hellblade ocazia de a adăuga această piesă de colecție impresionantă la arsenalul lor de gaming.

Senua’s Saga: Hellblade 2 este acum disponibil pe PC și Xbox Series X/S. Deși anunțul jocului a avut loc încă din 2019, dezvoltatorul Ninja Theory a confirmat recent că lucrările efective la acest titlu nu au început până în 2020, după finalizarea jocului multiplayer Bleeding Edge.

Noua lansare vine cu o serie de funcții de accesibilitate, inclusiv moduri de daltonism și dificultate dinamică, pentru a se asigura că jocul este accesibil unui public cât mai larg. Pentru mai multe detalii și o recenzie detaliată a Senua’s Saga: Hellblade 2, vizitați site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *