Știri

Microsoft a încearcat să „fure” Little Big Planet de la Sony

Potrivit directorului de creație al Media Molecule, Mark Healey, Xbox a încercat să „fure” Little Big Planet de la Sony în 2007, după ce jocul a fost prezentat la GDC 2007.

Într-un interviu recent cu MinnMax, Healey a dezvăluit că Microsoft a încercat să intervină și să atragă Little Big Planet către Xbox după prezentarea timpurie a jocului.

Healey a explicat că, deși Media Molecule nu avea un contract cu Sony în acel moment, au considerat că ar fi fost „foarte greșit” să accepte oferta Microsoft.

Despre încercarea lui Microsoft, Healey a spus că a fost mai mult o tentativă superficială și că reprezentantul Xbox părea jenat să facă oferta.

Healey a clarificat că, deși Sony nu avea nimic în scris despre Little Big Planet după finanțarea inițială, Media Molecule considera că ar fi fost imoral să renunțe la colaborarea cu Sony.

În concluzie, Healey a afirmat că Little Big Planet nu ar fi putut deveni o franciză Xbox într-o linie temporală alternativă și a subliniat relația pozitivă pe care Media Molecule o avea cu Sony.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *