Știri

Microsoft a dezvăluit planurile Xbox și abordează zvonurile din ultimele zile

Într-un episod special al Podcastului oficial Xbox, Microsoft a oferit detalii despre viitorul Xbox și a abordat zvonurile și speculațiile care au circulat în ultimele săptămâni. Printre momentele cheie ale discuției se numără:

Jocurile Xbox Studios pe alte platforme:
Phil Spencer a confirmat că patru jocuri Xbox Studios vor fi lansate pe alte platforme, însă nu a dezvăluit despre ce jocuri este vorba. Aceste titluri nu includ Starfield sau Indiana Jones and the Great Circle.

Motivul pentru portarea jocurilor pe alte platforme:
Portarea acestor jocuri în afara ecosistemului Xbox și Windows este menită să susțină sănătatea pe termen lung a mărcii Xbox. Cele patru jocuri fără nume sunt exclusivități Xbox și PC de peste un an, iar două dintre ele sunt jocuri „conduse de comunitate”.

Investiții continue în hardware:
Sarah Bond a subliniat că consolele Xbox sunt încă văzute ca „cea mai emblematică experiență” pentru brand, și că există planuri de a anunța ceva nou pe partea hardware în această vacanță. Compania lucrează și la noua generație de Xbox, care va aduce „cel mai mare salt tehnic” într-o generație hardware.

Respectarea bibliotecilor de jocuri:
Phil Spencer a promis că Xbox va „respecta” investițiile jucătorilor în bibliotecile lor de jocuri și în viitoarele generații de hardware. Xbox dorește să mențină serviciile și compatibilitatea jocurilor cât mai mult timp posibil, asemenea longevității bibliotecii Windows.

Planuri pentru lansări de jocuri:
Matt Booty a dezvăluit că Xbox va lansa 10 jocuri în 2024. Chiar dacă nu sunt dezvăluite toate detaliile, unele dintre aceste titluri ar putea fi prezentate în timpul expoziției Xbox din iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *