Știri

Microids și studioul Savage Level dezvăluie cu mândrie Flint : Treasure of Oblivion, care urmează să fie lansat în T4 2024 pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S

Editorul Microids și studioul Savage Level dezvăluie cu mândrie Flint: Comoara Oblivionului, care urmează să fie lansat în T4 2024 pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S, și prezintă primul trailer care oferă o privire asupra aventurii care îi așteaptă pe jucători. Flint: Comoara Oblivionului este primul joc de la Savage Level, o echipă de veterani din industrie înființată în 2021, promițând o experiență de joc care combină o poveste bogată cu gameplay profund și accesibil.

“Flint: Comoara Oblivionului este o ocazie pentru noi să dezvoltăm un joc într-un univers despre care am fost întotdeauna pasionați. Acest joc ne oferă posibilitatea de a informa publicul larg despre ceea ce a însemnat cu adevărat pirateria, adesea prezentată într-un mod caricatural și greșit. Flint: Comoara Oblivionului este rezultatul unui proces de regândire menit să avanseze clișeele narative din jocurile video. Cu acest titlu, propunem o modalitate originală de a povesti povești prin intermediul benzilor desenate și profităm de ocazie pentru a evidenția benzile desenate franco-belgiene care ne-au făcut să visăm încă din copilărie.” Declară fondatorii Savage Level, Aurélien și Maxime Josse.

Pregătește-te să te îmbarci alături de căpitanul Flint, ajutorul său de nădejde Billy Bones și echipajul său de vechi marinari în căutarea unei comori legendare care promite libertate și avere. Cu narațiunea sa originală folosind benzi desenate tradiționale ca mediu narativ, Flint: Comoara Oblivionului îi invită pe jucători să se imerseze într-o aventură pirat cu adevărat captivantă, condimentată cu elemente de fantezie.

Flint: Comoara Oblivionului oferă nu doar aventură, ci și profunzime strategică datorită mecanicilor sale de luptă pe rând, reîmprospătând fundațiile genului prin utilizarea mecanicilor din jocurile de rol și de masă, în special prin aruncarea zarurilor. Atunci când jucătorii își construiesc echipajul, fiecare membru aduce abilități unice de utilizat, permițându-le să-și adapteze strategia stilului lor de joc. În timpul fazelor tactice, jucătorii pot folosi cărți de abilități și atribute pentru a-și îmbunătăți membrii echipajului și pentru a obține un avantaj asupra adversarilor lor. Ridică vâslele și pornește în căutarea secretelor îngropate în ținuturile îndepărtate ale lui Flint: Comoara Oblivionului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *