Știri

Microids anunță The Smurfs – Dreams: un platformer 3D plin de magie și aventură

Microids a dezvăluit cel mai nou titlu din universul Smurfs, „The Smurfs – Dreams”, un platformer 3D plin de aventură și magie, care promite să ofere o experiență captivantă jucătorilor de pe PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch și PC.

Jocul te invită să pășești în lumea viselor ștrumfilor, unde fantezia se întâlnește cu coșmarurile într-o călătorie palpitantă și imprevizibilă. Înrolându-te în echipa de salvare, misiunea ta este să trezești toți ștrumfii adormiți înainte ca diabolicul Gargamel să pună stăpânire pe sat.

„The Smurfs – Dreams” promite o experiență unică într-un platformer 3D, în care fiecare ștrumf are propriile sale abilități speciale. Cu 4 lumi de vis, 12 niveluri și 16 mini-nivele de explorat, jocul oferă o varietate de provocări și puzzle-uri captivante. Fiecare vis dezvăluie o aventură unică, iar emoția se poate transforma în misterul coșmarurilor în orice moment.

Jocul poate fi explorat atât solo, cât și în cooperare cu un prieten, oferind o experiență de joc ștrumf-tastică în doi jucători. Colectează modele pentru a-ți personaliza personajul cu haine noi și deblochează diverse surprize pe parcursul călătoriei tale.

Cu o direcție artistică magică, plină de culoare și un stil evolutiv, „The Smurfs – Dreams” promite să aducă o bucurie de neuitat fanilor universului Smurfs.

Așteaptă-te la lansarea acestui joc captivant la sfârșitul anului 2024 pe PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch și PC (STEAM, Microsoft Store, Epic Game Store).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *