Știri

Microids anunță jocul video The Smurfs – Village Party, disponibil din 6 iunie 2024

Alăturați-vă petrecerii din satul ștrumfilor în acest joc de petrecere cu ștrumf-tastic și porniți într-o călătorie captivantă datorită modului său aventură. Editorul Microids și IMPS au plăcerea de a anunța jocul video The Smurfs – Village Party și de a dezvălui un prim videoclip pentru acest joc care combină jocul de petrecere și aventura. Dezvoltat de Balio Studio, The Smurfs – Village Party va fi disponibil începând cu 6 iunie 2024 pe Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

În modul joc de petrecere, reuniți-vă prietenii și familia pentru ore în șir de distracție în 50 de mini-jocuri inspirate din lumea ștrumfilor. În modul aventură, pornește într-o călătorie palpitantă plină de misiuni, întâlnește peste 100 de ștrumfi emblematici și explorează 10 regiuni diferite, de la satul ștrumfilor până la teritoriul lui Gargamel.

Caracteristicile jocului includ 50 de mini-jocuri, 19 ștrumfi iconici care se pot juca, peste 100 de ștrumfi emblematici în modul aventură, 10 medii diverse și multe altele. The Smurfs – Village Party este programat pentru lansarea pe 6 iunie 2024 pe Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Lista de dorințe a jocului este acum disponibilă pe Steam, Epic Games Store și PlayStation Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *