Știri

Metroid Prime 4: Beyond aterizează în 2025 și dezvăluie primul gameplay

Samus Aran se confruntă cu pirați spațiali și Sylux într-o aventură palpitantă

Așteptarea a luat sfârșit! După reluarea dezvoltării în 2019, fanii Metroid Prime au fost răsplătiți cu vești uimitoare: Metroid Prime 4: Beyond va fi lansat în 2025 pentru Nintendo Switch! Trailerul de debut dezvăluie primele imagini cu gameplay-ul, prezentându-l pe vânătorul de recompense galactic Samus Aran în acțiune.

Trailerul o prezintă pe Samus infiltrându-se într-o unitate de cercetare a Confederației Galactice, unde se confruntă cu un atac al piraților spațiali. Perspectiva la persoana întâi și sistemul de țintire caracteristice seriei revin alături de Morph Ball, permițând lui Samus să exploreze medii complexe. După ce elimină inamicii, Sylux apare printr-o ușă distrusă, având în custodie câțiva Metroid (sau poate Mochtroids).

Trailerul se încheie cu o imagine panoramică a unui mediu exterior luxuriant, cu un copac gigantic în depărtare. Această locație misterioasă sugerează probabil noua lume pe care Samus o va explora în aventura sa.

Deși Metroid Prime 4: Beyond este confirmat pentru Nintendo Switch, există speculații că ar putea ajunge și pe succesorul consolei. Nintendo a anunțat că va dezvălui detalii despre acest nou sistem până pe 31 martie 2025, cu o lansare posibilă programată pentru anul următor.

Metroid Prime 4: Beyond promite o aventură epică plină de acțiune și explorare. Cu lansarea sa programată pentru 2025, fanii Metroid au motive de bucurie. Urmăriți îndeaproape în lunile următoare pentru mai multe informații și dezvăluiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *