Știri

Metro Awakening: un prequel intens pentru Metro 2033 anunțat pentru PS VR2, Quest 2, Quest 3 și PC VR

Dezvoltatorul Vertigo Games și Deep Silver au dezvăluit o nouă adiție captivantă la franciza Metro, intitulată “Metro Awakening”. Programat pentru lansare în 2024 și dezvoltat pentru platforme precum PlayStation VR2, Quest 2, Quest 3 și PC VR, jocul promite o călătorie palpitantă înaintea evenimentelor din aclamatul Metro 2033.

Metro Awakening se desfășoară în anul 2028 și îi plasează pe jucători în pielea lui Serdar, un medic hotărât să-și găsească soția în labirinturile întunecate ale tunelurilor de metrou din Moscova. Prin intermediul caracteristicilor inovatoare ale platformelor, inclusiv PlayStation VR2, jocul oferă o experiență captivantă la persoana întâi, aducând lupta și atmosfera opresivă caracteristice francizei Metro.

Cu elemente de supraviețuire, stealth și luptă, Metro Awakening aduce jucătorilor provocări unice, cum ar fi schimbarea filtrelor pentru a evita radiațiile mortale și încărcarea frenetică a farului pentru a lumina întunericul necunoscut al tunelurilor subterane. Trailerul de anunț dezvăluie un univers complex și detaliat, iar jocul promite să exploreze evenimentele care au condus la trezirea spirituală a lui Serdar.

Folosind declanșatoarele adaptive ale PS VR2, Metro Awakening oferă feedback intens în timpul luptelor, amplificând atmosfera și adâncind imersiunea în această lume post-apocaliptică. Așteptările sunt mari pentru acest prequel, iar fanii francizei Metro vor fi încântați să se întoarcă în universul său intrigant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *