Știri

Metal: Hellsinger VR a fost anunțat pentru Meta Quest 2 și 3, Meta Quest Pro, PS VR2 și PC VR

Dezvoltatorul The Outsiders și editorul Funcom au anunțat că shooter-ul de ritm heavy metal, Metal: Hellsinger, va primi o versiune VR intitulată corespunzător Metal: Hellsinger VR. Jocul va fi disponibil pe Meta Quest 2 și 3, Meta Quest Pro, PlayStation VR2 și SteamVR în cursul acestui an. Vezi trailerul de mai jos.

Metal: Hellsinger îi pune pe jucători în pielea lui The Unknown, luptându-se împotriva demonilor în Iad pe ritmuri heavy metal. Scopul principal al jocului este să înfrunte și să învingă pe Red Judge, pentru ca The Unknown să-și recupereze vocea. Jocul oferă 8 nivele și muzică de la artiști precum Serj Tankian de la System of a Down, Randy Blythe de la Lamb of God, Matt Heafy de la Trivium și Alissa White-Gluz de la Arch enemy, printre alții.

Lansarea Metal: Hellsinger VR va păstra ritmul intens al jocului, provocând jucătorii să se lupte și să-și croiască drum prin hoardele de demoni, folosind o varietate de arme diferite. În prezent, nu se știe dacă primul DLC al jocului, Dream of the Beast, va fi disponibil și pentru versiunea VR.

Metal: Hellsinger este în prezent disponibil pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *