Trailere

Metal: Hellsinger lansează DLC-ul Purgatory și modul Horde gratuit

The Outsiders și Funcom au lansat cu entuziasm DLC-ul nou Purgatory pentru Metal: Hellsinger, împreună cu o actualizare gratuită pentru modul Horde, aducând o doză suplimentară de distracție și intensitate în lumea shooterului ritmic aclamat de critici. Jucătorii vor avea acum oportunitatea de a se bucura de muzică nouă, de costume strălucitoare și de o armă inedită – arcul Telos.

Muzica și ținutele din DLC-ul Purgatory sunt create pentru a se potrivi oricărui mod de joc și nivel de progresie, oferind jucătorilor o experiență sonoră captivantă. Cele trei piese inovatoare sunt compuse de Two Feathers și interpretate de voci puternice precum Melissa Bonny de la Ad Infinitum și Joe Bad de la Fit for an Autopsy, alături de revenirea lui Matt Heafy de la Trivium.

Armat cu arcul Telos, jucătorii pot cauza pagube devastatoare, împușcând săgeți și aducând un element nou și interesant în arsenalul lor. DLC-ul oferă, de asemenea, trei ținute întunecate strălucitoare pentru a personaliza aspectul personajului.

În paralel cu lansarea DLC-ului, o actualizare gratuită a modului Horde aduce provocări noi și arene pline de demoni. Jucătorii se vor confrunta cu valuri tot mai dificile de inamici, câștigând upgrade-uri puternice și transformându-se în demoni temuți. Modul Horde devine și mai atractiv, adăugând un element roguelite, iar finalizarea fiecărei curse aduce recompense speciale, inclusiv o piele nouă pentru personaj.

Atât Actualizarea modului Horde, cât și DLC-ul Purgatory sunt acum disponibile pe PC, PlayStation 5 și Xbox X|S, la un preț de 5,99 USD / 5,99 EUR pentru DLC. Jucătorii sunt invitați să se afunde în lumea captivantă și plină de acțiune a Metal: Hellsinger pentru a experimenta noi aventuri metalice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *