Știri

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ar putea să fie lansat pe 17 noiembrie, conform GameStop

Recentul trailer de gameplay pentru Metal Gear Solid Delta: Snake Eater prezentat la Xbox Games Showcase a stârnit entuziasm în rândul fanilor seriei. Cu toate acestea, deși Konami nu a anunțat oficial o dată de lansare la momentul respectiv, pare că un retailer a scurs posibila dată de lansare.

GameStop a postat recent un tweet care invită jucătorii să înceapă să pre-comande jocul, specificând că remake-ul va fi lansat pe 17 noiembrie. Acest lucru a stârnit interesul comunității de jucători, deoarece Konami nu a făcut încă o declarație oficială cu privire la această dată.

Cu toate acestea, există și alte informații contradictorii, deoarece scurgerile anterioare au indicat că Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ar fi fost amânat intern până în 2025. Această situație a stârnit speculații cu privire la planurile de lansare ale Konami și a alimentat interesul pentru viitorul seriei.

În ceea ce privește noutățile despre remake, s-au dezvăluit detalii fascinante, inclusiv opțiuni pentru schemele de control moderne și clasice, precum și opțiuni pentru camera de joc. De asemenea, sistemul de daune revizuit va avea un impact vizual asupra personajului principal, Naked Snake, provocând cicatrici permanente pe măsură ce jucătorii progresează prin poveste.

Indiferent de data exactă de lansare, este clar că fanii așteaptă cu nerăbdare să se lanseze Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, care va fi disponibil pe PS5, Xbox Series X/S și PC.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *