Zvonuri

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ar putea fi amânat până în 2025

Deși inițial a fost anunțat pentru lansare în 2024, remake-ul Metal Gear Solid Delta: Snake Eater de la Konami ar putea întârzia până în 2025, conform unor zvonuri recente. De când PlayStation a făcut anunțul, fanii sperau să vadă mai multe detalii la recentul State of Play. Cu toate acestea, remake-ul nu a apărut acolo, lăsând loc speculațiilor privind o posibilă amânare.

Zvonurile provin de la Billbil-kun de la Dealabs, cunoscut pentru raportările precise despre lansările anterioare, cum ar fi God of War Ragnarok pentru PC. El a menționat că un „gigant de distribuție globală” listează Metal Gear Solid Delta: Snake Eater pentru 2025. Data substituent pentru copiile fizice este 31 decembrie 2025, ceea ce ar putea sugera o lansare în anul următor. Totuși, aceste informații nu au fost confirmate de o a doua sursă, astfel încât trebuie tratate cu prudență.

În ciuda acestor zvonuri, se pare că noi detalii despre remake vor fi dezvăluite în următoarele zece zile, posibil pe 6 iunie. Se așteaptă, de asemenea, deschiderea precomenzilor, cu ediția standard a jocului la prețul de 69,99 USD și Ediția de colecție, al cărei conținut nu este cunoscut încă, la prețul de 199,99 USD pe Xbox Series X/S și PS5.

Konami a confirmat că va exista o altă prezentare pentru anunțurile „mai mari” ale Metal Gear Solid, deși o dată specifică pentru acest eveniment nu a fost încă stabilită. Până atunci, fanii seriei trebuie să rămână vigilenți pentru mai multe informații și să se pregătească pentru eventualele surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *