Trailere

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater a fost confirmat pentru lansare în 2024

Un nou videoclip lansat de PlayStation pe canalul YouTube dezvăluie o serie de jocuri ce urmează să fie lansate în 2024, printre acestea figurând și Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Remake-ul pentru Metal Gear Solid 3, anunțat încă din 2023, se pregătește să ofere o experiență fidelă a clasicului Snake Eater, îmbogățită cu concepte de joc moderne. Konami a menționat că gameplay-ul jocului a evoluat și că acesta este dezvoltat în Unreal Engine 5. Cu toate acestea, data de lansare exactă a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater rămâne necunoscută în prezent. Jocul este planificat să fie disponibil pentru PC, PS5 și Xbox Series X/S.

Videoclipul prezentare mai include și alte titluri așteptate în 2024, cum ar fi Like a Dragon: Infinite Wealth, Final Fantasy 7: Rebirth, Dragon’s Dogma 2 și The Last of Us Part 2 Remastered. De asemenea, remarcat în trailer este remake-ul lui Silent Hill 2 dezvoltat de Konami și Bloober Team.

Pentru detalii mai exhaustive despre Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, fanii sunt încurajați să analizeze cu atenție trailerul în motor prezentat în cadrul prezentării PlayStation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *