Trailere

Metal Gear Solid 3 primește o strălucire ireală într-un nou trailer

Fanii seriei Metal Gear Solid au așteptat cu nerăbdare noul remake al jocului clasic, Metal Gear Solid 3, iar un nou trailer a oferit o privire scurtă, dar promițătoare asupra gameplay-ului acestui proiect așteptat. Anunțat în mai, remake-ul va aduce jocul PlayStation 2 din 2004 la viață în Unreal Engine 5, oferind o experiență modernizată a aventurilor lui Naked Snake.

Trailerul dezvăluie câteva secvențe din joc care evidențiază calitatea graficii și modul în care personajul principal, Snake, se adaptează la mediul înconjurător. Putem vedea momente precum Snake trecând printr-un râu noroios alături de un crocodil sau cățărându-se pe stânci și interacționând cu fauna sălbatică. Această prezentare arată că jocul păstrează esența stilului și simțului original, în timp ce oferă o revigorare a graficii.

Un aspect notabil este capacitatea lui Snake de a se mișca în timp ce se ghemuiește, o îmbunătățire semnificativă față de jocul original. În ciuda incertitudinilor inițiale legate de remake, acest trailer sugerează că proiectul are potențialul de a depăși așteptările fanilor.

Cu toate acestea, Konami nu a dezvăluit încă o dată de lansare sau detalii cu privire la echipa exactă care lucrează la remake. Cu toate acestea, se știe că studioul Virtuos din Singapore ajută la producție. Remake-ul va utiliza interpretarea vocală originală, dar creatorul jocului, Hideo Kojima, și artistul original, Yoji Shinkawa, nu sunt implicați în proiect.

Konami are în plan să înceapă cu refacerea Metal Gear Solid 3, deoarece oferă o poveste de origine pentru Big Boss. Dacă acest remake va avea succes, există speranța că și Metal Gear Solid 1 și 2 vor primi tratamentul Unreal Engine în viitor. Până atunci, fanii pot juca cele trei jocuri pe Metal Gear Solid: Master Collection, cu toate că această antologie de remasterizare lasă încă loc de dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *