Știri

Metal Gear Rising: Revengeance este disponibil pe GOG cu o reducere de 40%!

Titlul iconic de acțiune hack-and-slash de la PlatinumGames este acum fără DRM pe GOG, cu o reducere de 40% până pe 11 iulie.

Chiar dacă au trecut peste 11 ani de la lansarea sa inițială, Metal Gear Rising: Revengeance rămâne un joc la fel de captivant ca întotdeauna. Acum, fanii versiunii pentru PC se pot bucura de el fără DRM, deoarece este disponibil pe GOG la un preț redus cu 40% până pe 11 iulie.

Dezvoltat de PlatinumGames (cu asistență din partea Kojima Productions), Revengeance îl pune în centrul atenției pe Raiden, la patru ani după evenimentele din Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Soldații cyborg sunt mult mai comuni, iar Raiden se confruntă cu PMC-ul rival, Desperado. Spre deosebire de seria principală Metal Gear, Rising se concentrează pe acțiune rapidă de tip hack-and-slash.

Jucătorii care achiziționează versiunea pentru PC pot alege din diverse opțiuni de armură pentru Raiden, de la armura sa din MGS 4 până la costumul Cyborg Ninja din Metal Gear Solid 1. Jocul include și conținut descărcabil, cum ar fi misiuni VR și conținut suplimentar de poveste cu Blade Wolf și Jetstream Sam ca personaje jucabile. Desigur, există și opțiuni pentru a te confrunta cu șefii individual prin meniul Capitol, a revedea scenele și conversațiile codec și multe altele.

Nu ratați șansa de a experimenta acest joc clasic de acțiune la un preț redus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *