Trailere

Meridiem Games anunță Golazo! 2 Deluxe – Complete Edition pentru PS5 și Nintendo Switch

Meridiem Games a dezvăluit un parteneriat cu dezvoltatorul Purple Tree pentru a lansa o ediție completă specială a jocului Golazo! 2 Deluxe pentru PlayStation 5 și Nintendo Switch în primul trimestru al anului 2024.

Golazo! 2 Deluxe oferă o experiență de fotbal arcade super dinamic, capturând farmecul epocii de aur a jocurilor de fotbal arcade. Cu un sistem de joc proaspăt și simplu, jocul este accesibil oricărui jucător.

Ediția completă va include un manșon special, o carte holografică distinctă pentru fiecare platformă și un cod exclusiv pentru a descărca coperți alternative. În plus, va conține trei DLC-uri suplimentare: Soccer Cup 2022, Pixel Cup Soccer și Ultimate League.

Jocul reînvie atmosfera jocurilor de fotbal arcade, aducând noi mecanici și câmpuri stradale pentru o experiență mai profundă. Cu 58 de echipe naționale, 10 stadioane internaționale, 12 echipe de stradă și multe altele, Golazo! 2 Deluxe – Complete Edition promite partide distractive în stil arcade cu prietenii și familia.

Ediția completă va fi disponibilă în format fizic pentru PS5 și Nintendo Switch în primul trimestru al anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *