Știri

Meridiem anunță ediția fizică a jocului Papetura pentru PlayStation 5 și Nintendo Switch

Cufundă-te într-o lume fascinantă a hârtiei, unde fiecare pliu și umbră spune o poveste magică de curaj și mister.

Meridiem este încântată să anunțe că va publica o ediție fizică în cutie a Papetura, jocul intrigant de acțiune-aventură realizat manual cu decupaje din hârtie. Dezvoltată de Petums și publicată digital de Feardemic, ediția fizică Papetura Craft Edition va fi disponibilă mai târziu în 2024 la retailerii specialiști europeni pentru Nintendo Switch și PlayStation 5.

Meridiem este responsabilă de proiectarea și fabricarea acestei versiuni fizice a Papetura, precum și de lansarea sa. Ediția Craft Edition va include o carcasă special concepută, care conține o carte de artă rafinată și un cod pentru a descărca coloana sonoră originală a jocului.

Jucătorii îl controlează pe Pape, o ființă mică de hârtie care, împreună cu prietenul său Tura, trebuie să-și salveze lumea de o amenințare misterioasă de foc. Gameplay-ul se bazează pe interacțiunea cu mediul înconjurător, folosind abilitățile unice ale lui Pape și Tura pentru a rezolva diverse provocări și a avansa povestea. Designul puzzle-ului și narațiunea se împletesc pentru a crea o experiență coerentă și fluidă. Puzzle-urile sunt concepute pentru a fi intuitive, integrându-se natural cu mediul de hârtie. Narațiunea se desfășoară fără dialog, folosind animații și mediul vizual pentru a spune o poveste emoționantă și captivantă. Papetura a primit recenzii pozitive pentru stilul său vizual unic și designul realizat manual. Criticii au lăudat creativitatea și dedicarea lui Tomasz Ostafin în crearea lumii hârtiei și a muzicii atmosferice a lui Floex. În plus, Papetura a primit mai multe premii și recunoașteri în industria jocurilor video.

Caracteristici:
Experimentați o experiență unică de tip point & click, în care povestea este spusă prin animații și sunete unice. Nu există dialog.
Totul este făcut din hârtie, de la mici insecte și creaturi până la monștri ciudați și locuri cu adevărat magice.
O coloană sonoră frumoasă și ambientală compusă de Floex și Tomas Dvorak
Puzzle-urile fac parte din poveste și din lume și deblochează și mai mult narațiunea intrigantă.

Papetura Craft Edition va fi lansată ca o versiune în cutie fizică pentru Nintendo Switch și PlayStation 5 mai târziu în 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *