Lansări

MERCS INC: un joc de strategie revoluționar multiplayer – Demo disponibil acum înainte de Steam Next Fest

ChickenFeet.Digital este încântată să anunțe dezvoltarea MERCS INC, un joc inovator de strategie multiplayer care îmbină profunzimea strategică a strategiei în timp real (RTS) cu precizia tactică a împușcătorilor la persoana întâi (FPS). Dezvoltat de veteranul industriei Mathieu Walsh, MERCS INC promite să ofere o experiență de joc captivantă și intensă.

MERCS INC va participa la Steam Next Fest în perioada 10 iunie – 17 iunie, dar jucătorii pot testa deja demo-ul disponibil acum. Această lansare timpurie oferă o oportunitate unică de a experimenta gameplay-ul inovator înainte de evenimentul principal.

Competiția Steam Next Fest

Pentru a celebra participarea la Steam Next Fest, ChickenFeet.Digital organizează o competiție incitantă pentru a promova demo-ul MERCS INC. Jucătorii care termină nivelul demo cu cel mai rapid timp sau care împărtășesc jocul lor într-un mod creativ au șansa de a câștiga carduri cadou Steam, în valoare totală de peste 700 USD.

Vor exista multiple categorii de câștigători pentru a crește șansele jucătorilor de a câștiga credit Steam. Participanții interesați pot găsi instrucțiuni și se pot înscrie pentru competiție la chickenfeet.digital/competitions.

Nu ratați ocazia de a explora MERCS INC și de a participa la competiția Steam Next Fest pentru a câștiga premii atractive!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *