Trailere

Men of War II – beta globală pe Steam

Fulqrum Publishing și studioul ucrainean Best Way anunță cu entuziasm că Men of War II, unul dintre cele mai anticipate titluri RTS, își deschide porțile pentru un weekend beta pe Steam. În această versiune beta, jucătorii vor avea acces la noi moduri, hărți și îmbunătățiri grafice, oferindu-le o experiență mai rafinată și captivantă. Weekendul beta este programat să ruleze până pe 21 noiembrie, oferind oportunitatea fanilor de a se alătura comunității și de a experimenta viitorul joc de strategie în timp real. Dezvoltatorii au luat în considerare feedback-ul a mii de jucători, iar această versiune deschisă reprezintă un pas important înainte pentru Men of War II.

Beta deschisă aduce două misiuni noi pentru un singur jucător, oferind perspective captivante asupra momentelor cheie ale celui de-al Doilea Război Mondial atât din perspectiva forțelor americane, cât și a celor germane. Misiunea sovietică din beta-urile anterioare revine, oferind jucătorilor posibilitatea de a se angaja din nou în acțiune. “Convoiul” plasează jucătorii în Normandia, 1944, unde trebuie să depășească un asediu german pentru a livra provizii esențiale apărătorilor aliați. În “Prin Zăpadă”, jucătorii preiau rolul unei grupări Wehrmacht, capturând puncte strategice pentru a împiedica forțele sovietice să se retragă.

O noutate în această versiune beta este modul “Ofițer”, un scenariu PVE provocator în care jucătorii trebuie să echilibreze tactici ofensive și defensive pentru a proteja un ofițer NPC pentru o anumită perioadă de timp. Dacă inamicul reușește să-l elimine, jocul se încheie.

Cu patru hărți multiplayer noi, precum “Valea Vrăjitoarei”, “Satul”, “Șampania” și “Polesie”, jucătorii vor avea la dispoziție un total de zece hărți pentru experiențe multiplayer variate.

De asemenea, dezvoltatorii au adus îmbunătățiri semnificative graficii, inclusiv iluminare, reflexii și umbre îmbunătățite, texturi și modele mai detaliate.

Men of War II este programat să fie lansat pentru PC prin Steam, Epic Games Store și alte magazine digitale în 2024. Progresul și salvările din această versiune beta deschisă nu vor fi transferate pentru lansare, dar feedback-ul jucătorilor va influența viitoarele îmbunătățiri și echilibrări ale jocului.

Pentru a te înscrie în versiunea beta deschisă, accesează pagina Men of War II pe Steam și solicită acces la “Testul de joc Men of War II”. Jucătorii vor putea să experimenteze misiuni single player, cooperativ și multiplayer, contribuind la evoluția acestui titlu anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *