Știri

Membrii Amazon Prime pot lua 8 jocuri gratuite luna aceasta

Este o lună plină de bucurie pentru membrii Amazon Prime, deoarece centrul Prime Gaming oferă o selecție generoasă de jocuri cu gust retro în luna februarie. Cei pasionați de aventuri post-apocaliptice vor putea să experimenteze Fallout, un clasic CRPG care te va purta printr-o lume devastată de efectele armaghedonului nuclear. În același timp, Breakout: Recharged aduce o perspectivă modernă și provocatoare asupra jocului original care sparge cărămizile, cu grafică elegantă și o coloană sonoră captivantă de la compozitorul premiat Megan McDuffee.

Luna continuă să impresioneze pe 8 februarie, când Missile Command: Recharged intră în scenă, oferind o experiență intensă de apărare a orașelor împotriva bombardamentelor cu rachete și a invaziei armatelor mecanizate. Acest joc poate fi jucat atât solo, cât și în mod cooperativ, aducând un plus de diversitate în oferta lunară.

Pe 15 februarie, două noi titluri vor fi adăugate în hub-ul Prime Gaming. Criminal Archives: Alphabetic Murders te va provoca să rezolvi crime folosindu-ți abilitățile logice, într-un joc „point-and-click” misterios. Tempest 4000, pe de altă parte, oferă o experiență captivantă de tip shooter tub, reînviind spiritul jocului original Tempest.

Restul lunii nu dezamăgește, oferindu-le membrilor Prime jocuri precum Blade Assault, un platformer 2D de acțiune-roguelite cu pixel artă distinctivă, și Gravitar: Recharged, o reinterpretare modernă a unui clasic joc arcade.

Dacă aceste oferte nu sunt suficiente, Amazon Luna oferă și mai multe jocuri gratuite prin streaming în cloud pentru abonații Prime, inclusiv titluri precum Inertial Drift, Garfield Lasagna Party, Kunai, Inside My Radio și The Jackbox Party Pack 10.

Pentru a beneficia de aceste oferte, poți deveni membru Amazon Prime și revendica aceste jocuri retro pentru a-ți îmbogăți colecția. Pentru cei care nu sunt încă membri, există o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile disponibilă pentru noii abonați, iar un abonament lunar costă doar 15 USD. Aceste jocuri sunt ale tale pentru totdeauna odată revendicate, făcând din această oportunitate o modalitate accesibilă de a adăuga noi titluri în biblioteca ta de jocuri.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *