Știri

Mega hit-ul Steam, The Finals, poate fi jucat acum pe Geforce Now

Bucurie pentru jucători! Mega hit-ul Steam, The Finals, este acum disponibil pe serviciul de jocuri în cloud al NVIDIA, GeForce Now. Această veste vine în contextul în care jocul a atins recent o bornă impresionantă de 10 milioane de jucători, consolidându-și poziția în lumea FPS-urilor.

Lansat la sfârșitul anului 2023, The Finals a creat un val de entuziasm în comunitatea de gaming. Cu disponibilitatea sa pe PS5, Xbox și PC prin intermediul Steam, adăugarea pe platforma GeForce Now deschide noi oportunități pentru jucători.

Anunțul a fost făcut pe Twitter, iar această integrare cu GeForce Now adaugă încă un strat de accesibilitate la joc. Cu o bază de utilizatori considerabilă de 25 de milioane, serviciul de jocuri în cloud al NVIDIA oferă oportunitatea pentru mai mulți jucători să se alăture universului vibrant al The Finals.

Cu toate acestea, impactul acestei adăugări în GeForce Now depinde de preferințele utilizatorilor și de calitatea experienței de joc oferite. În ciuda unor îngrijorări legate de asistență, echilibru și trișori, The Finals a reușit să se mențină în prim-planul atenției în lumea FPS-urilor online.

Cu integrarea pe platforma de jocuri în cloud, The Finals are o șansă să atragă și mai mulți jucători și să-și mențină popularitatea crescută în acest an. Cu primul sezon oferind o experiență plăcută, este de așteptat ca jocul să continue să impresioneze pe tot parcursul anului 2024. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum această expansiune va influența comunitatea și calitatea jocului în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *