Știri

Mecha BREAK se lansează în 2025, beta închisă pentru Xbox Series X/S va avea loc în august

Dezvoltatorul Amazing Seasun a lansat un nou trailer pentru Mecha BREAK, oferind o privire captivantă asupra luptelor explozive din modurile multiplayer ale acestui joc PvP bazat pe mechs. Pe lângă trailer, a fost anunțată și o versiune beta închisă pentru Xbox Series X/S, programată să înceapă în august. Lansarea completă a jocului este prevăzută pentru 2025.

Mecha BREAK va pune echipe de câte 6 jucători unul împotriva celuilalt, fiecare pilotând propriile mech-uri personalizabile. Jocul va include o varietate de moduri de joc diferite, printre care se numără un mod Battlefield 6v6, un mod Arena 3v3 și un mod PvPvE pentru 60 de jucători.

Jucătorii din Mecha BREAK vor avea acces la diverse tipuri de mechs, cum ar fi atacatori, brawlers, apărători, lunetişti şi suporturi. Fiecare tip de mech va oferi stiluri de joc diferite, echipate cu seturi de instrumente și abilități unice. Mechurile vor putea fi personalizate complet de jucători, cu lucrări de vopsire personalizate și atașamente de actualizare.

Mecha BREAK a fost anunțat inițial în 2023, moment în care a fost dezvăluit că principalele moduri de joc se vor concentra pe lupta jucător versus jucător. De atunci, anticiparea pentru acest titlu a crescut, iar noul trailer doar a sporit entuziasmul fanilor genului.

Mecha BREAK va fi disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S, promițând să aducă o experiență de joc intensă și personalizabilă în lumea luptelor mecanizate. Jucătorii interesați pot aștepta cu nerăbdare beta-ul închis din august pentru a avea o primă impresie despre jocul dinamic și strategiile complexe ale acestuia.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *