Știri

Marvel’s Spider-Man 2 va adăuga modul New Game Plus și Mission Replay înainte de 2024

Fanii lui Marvel’s Spider-Man 2 vor trebui să aibă puțină răbdare pentru două caracteristici mult așteptate ale jocului. La lansare, jocul nu va include un mod New Game Plus și opțiuni de reluare a misiunii. Cu toate acestea, nu trebuie să așteptați mult timp pentru aceste adiții.

James Stevenson, directorul de marketing și comunitatea de la Insomniac Games, a confirmat aceste detalii pe Twitter. El a menționat că aceste funcții nu vor fi disponibile din prima zi, dar că echipa lucrează la o actualizare pentru a le adăuga jocului. Chiar dacă nu fac parte din primul patch al jocului, Stevenson sugerează că aceste caracteristici ar putea fi incluse într-o actualizare ulterioară, probabil înainte de sfârșitul anului 2023.

Cu toate acestea, jocul va avea un mod foto robust disponibil la lansare, permițând jucătorilor să captureze și să împărtășească momente epice din aventura lor de supererou.

Marvel’s Spider-Man 2 a fost așteptat cu entuziasm, și recenzia acestuia evidențiază calitățile jocului. Cu un scor de 9/10, jocul a fost lăudat pentru îmbunătățirile aduse față de predecesorul său și pentru modul în care oferă o experiență autentică de supererou. Cu adițiile viitoare, este posibil să devină și mai captivant pentru fanii universului Marvel și ai jocurilor video.

Cu toate acestea, fanii trebuie să fie conștienți că, în lumea jocurilor, este obișnuit ca dezvoltatorii să adauge caracteristici suplimentare și să îmbunătățească experiența jocului în actualizări post-lansare pentru a asigura că jocul este cât mai bun posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *