Știri

Marvel’s Spider-Man 2: recorduri de vânzări în primele zile

Marvel’s Spider-Man 2 a atins un succes masiv, doborând recorduri de vânzări pentru PlayStation Studios. Jocul a fost lansat cu mare anticipare și a stabilit rapid un nou standard în industria jocurilor.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale acestui joc este posibilitatea de a controla două personaje iconice: Peter Parker și Miles Morales. Această inovație a adus o experiență captivantă jucătorilor și a introdus noi abilități și mecanici de joc. Mai mult decât atât, Spider-Man 2 se concentrează pe povestea legată de Symbiote, aducând în prim-plan un arbore de abilități unice legate de această temă.

Succesul jocului a fost imediat vizibil în vânzări. În primele 24 de ore de la lansare, peste 2,5 milioane de exemplare au fost vândute, stabilind un nou record pentru PlayStation Studios. Acest lucru îl face cel mai rapid vândut joc de la PlayStation Studios până în prezent, depășind chiar recordul stabilit de God of War Ragnarok anul trecut, care a vândut peste 5 milioane de exemplare în prima săptămână.

Spider-Man 2 a fost primit cu entuziasm atât de către critici, cât și de către jucători. Are un scor impresionant de 91 pe Metacritic, fiind la același nivel cu alte titluri de succes ale studioului Insomniac, precum Spyro: Year of the Dragon și Ratchet & Clank: Up Your Arsenal. Aprecierile s-au axat pe lumea deschisă detaliată a jocului și luptele epice cu șefii, precum Mysterio și Lizard, alături de revenirea personajelor familiare.

Succesul inițial al lui Spider-Man 2 a stârnit speculații cu privire la viitorul francizei Marvel realizate de Insomniac. Fanii se așteaptă cu interes să vadă cum mecanicile de joc inovatoare introduse în jocurile Spider-Man vor fi integrate în Marvel’s Wolverine și în alte proiecte viitoare. De asemenea, există speculații cu privire la posibilitatea unor spin-off-uri axate pe personaje precum Venom, datorită accentului pus pe acest răufăcător în Spider-Man 2.

Marvel’s Spider-Man 2 este disponibil exclusiv pentru PlayStation 5 și pare să marcheze începutul unei noi ere de succese pentru franciza Spider-Man și pentru studioul Insomniac Games.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *