Știri

Marvel’s Spider-Man 2 primește New Game+ și alte funcții dorite în actualizarea din martie

Fanii așteaptă cu nerăbdare o actualizare importantă pentru Marvel’s Spider-Man 2 pe PlayStation 5, care aduce mult solicitatul mod New Game+ și alte caracteristici dorite.

În luna martie, Insomniac Games va lansa această actualizare mult așteptată, confirmând astfel datele exacte într-un tweet recent. Împreună cu modul New Game+, vor fi introduse și alte „funcții foarte solicitate” și costume noi pentru eroul nostru, Spider-Man.

Deși detalii complete despre ceea ce va conține exact această actualizare încă nu au fost dezvăluite, se știe că dezvoltatorul a lucrat la îmbunătățiri semnificative ale experienței de joc. Printre caracteristicile anticipate se numără capacitatea de a schimba ora din zi în oraș, modificarea culorilor viciului când folosești puteri simbiotice și reluarea misiunilor specifice.

În plus, au existat speculații și dorințe din partea fanilor pentru posibilitatea de a juca ca Venom în lumea deschisă. Cu toate acestea, Insomniac nu a confirmat încă dacă acest lucru va fi inclus în actualizarea viitoare sau în viitorul apropiat.

În orice caz, comunitatea de fani Spider-Man este entuziasmată de această actualizare, iar așteptările sunt mari pentru ceea ce Insomniac va oferi.

Pentru a afla toate detaliile actualizării și ce alte surprize pregătește Insomniac, va trebui să așteptăm cu nerăbdare lansarea acesteia pe 7 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *