Trailere

Marvel’s Spider-Man 2 prezintă două forme pentru Lizard pe PS5 pentru simularea realistă a mușchilor

În timp ce Venom și Kraven au fost în centrul atenției în trailerul recent al lui Marvel’s Spider-Man 2, Lizard, alter-ego-ul doctorului Curt Connors, își face, de asemenea, apariția importantă. Potrivit dezvăluirilor de pe blogul PlayStation, Lizard va avea două forme distincte, fiecare cu caracteristici unice.

Directorul artistic senior Jacinda Chew a explicat că prima formă este de dimensiuni umane și are capacitatea de a comunica cu Peter. Cu toate acestea, a doua formă este mult mai mare, mai înfiorătoare și a pierdut complet umanitatea, nefiind capabilă de comunicare.

Pentru a aduce Lizard la viață într-un mod realist, echipa de dezvoltare a petrecut mult timp studiind aspectul pielii șopârlelor și luptând cu detalii precum strălucirea acesteia. Au dorit să obțină un echilibru între aspectul preistoric și cel agresiv, alegând să se inspire din șopârlele care arată mai înțepătoare. Pentru a crea ochii lui Lizard, s-au inspirat din ochii de animale, de exemplu, cei ai pisicilor, care au pupile care se contractă noaptea. Aceste detalii au fost simulate în timp real pe PlayStation 5.

Un alt aspect impresionant îl reprezintă simularea mușchilor în mod realist. Echipa s-a uitat la actori și la modul în care mușchii lor se deformează și au creat simulări asemănătoare pe PS5. Aceasta a fost o realizare semnificativă în dezvoltarea jocurilor video.

În ceea ce privește mișcarea lui Lizard, au căutat să păstreze elemente ale aspectului de șopârlă, cu spatele curbat, dar să-i ofere și o mișcare rapidă, dar grea. Astfel, vor transmite o senzație de putere și viteză.

Marvel’s Spider-Man 2 se lansează pe 20 octombrie pentru PS5. Acest joc promite să aducă la viață lumea Marvel cu personaje complexe și aspecte grafice impresionante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *