Știri

Marvel’s Spider-Man 2 este disponibil pentru preîncărcare pe PS5

Așteptarea pentru următoarea continuare a apreciatei francize open-world, Marvel’s Spider-Man 2, se apropie de final, iar fanii pot să se bucure de preîncărcarea jocului pe PS5. Acest titlu de supererou în lume deschisă va fi lansat în toată lumea pe 20 octombrie, exclusiv pentru PS5.

Marvel’s Spider-Man 2 se desfășoară la zece luni după evenimentele din Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Acțiunea îl urmărește pe Peter Parker, Mary Jane Watson și Miles Morales, care se confruntă cu noi provocări. Peter se alătură prietenului său Harry Osborn pentru o nouă inițiativă, dar situația ia o întorsătură când Kraven și vânătorii săi intră în scenă. În plus, apare și misteriosul Simbiot, care alege Peter ca gazdă și îi oferă noi abilități, dar la un preț ridicat.

Cu o hartă de două ori mai mare decât cea din primul joc, Marvel’s Spider-Man 2 promite o poveste la fel de captivantă și lungă. Fanii pot să preîncarce jocul acum și să se pregătească pentru aventura epică care începe pe 20 octombrie. De asemenea, jocul a dezvăluit două costume exclusive la New York Comic-Con 2023: Brooklyn 2099 și Kumo. Pentru mai multe informații despre unul dintre noii antagoniști, Lizard, puteți găsi detalii aici.

Într-un moment în care supereroii au captivat publicul și industria jocurilor, lansarea lui Marvel’s Spider-Man 2 este așteptată cu nerăbdare de fani și promite să ofere o experiență excepțională în lumea deschisă a supereroilor.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *