Știri

Marvel’s Guardians of the Galaxy poate fi descărcat gratuit pe Epic Games Store până pe 11 ianuarie

Epic Games Store vine cu o surpriză excelentă pentru gameri, oferind Marvel’s Guardians of the Galaxy, dezvoltat de Eidos-Montréal, gratuit până pe 11 ianuarie. Această ofertă generoasă le oferă jucătorilor posibilitatea de a explora universul captivant al Gardienilor Galaxiei într-un joc de acțiune-aventură impresionant.

Lansat în octombrie 2021, Guardians of the Galaxy a fost o revelație pentru fanii seriei Marvel. Dezvoltat de echipa Eidos-Montréal, jocul a oferit nu doar lupte captivante, ci și personaje simpatice, puzzle-uri inteligente și medii grafice uimitoare. Cu recenzii pozitive de la agregatorii Metacritic și OpenCritic, titlul a câștigat rapid inimile jucătorilor.

Pentru a beneficia de această ofertă, utilizatorii trebuie doar să-și creeze un cont pe Epic Games Store și să descarce jocul înainte de data limită de 11 ianuarie, ora locală 10:00. O oportunitate excelentă pentru cei care doresc să experimenteze aventura și acțiunea din Guardians of the Galaxy fără a plăti nimic.

Guardians of the Galaxy nu este doar un joc de acțiune-aventură excelent, ci și o experiență care poate fi savurată chiar și de cei care nu sunt familiari cu Gardienii Galaxiei. Cu un mecanism solid și personaje bine dezvoltate, jocul aduce o poveste captivantă, independentă de evenimentele MCU. Este o oportunitate ideală pentru a intra în universul Marvel sau pentru a te bucura de o experiență de joc captivantă.

Cu o durată de aproximativ 17,5 ore, conform How Long To Beat, Guardians of the Galaxy oferă o aventură plină de acțiune și divertisment. O ocazie pe care jucătorii nu ar trebui să o rateze, mai ales când jocul este disponibil gratuit pe Epic Games Store. Ignorând părerile Square Enix, acest joc rămâne una dintre cele mai bune experiențe de joc ale anului trecut și trebuie experimentat de oricine apreciază jocurile de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *